Pozemok

Juhozápadne orientovaný pozemok o výmere 1 340 m2 leží v bezprostrednej blízkosti 18 jamkového golfového ihriska neďaleko Prahy.

Parcela s nerušeným výhľadom na areál Albatross Golf Resort je už kompletne zasieťovaná (voda, kanalizácia, plyn, elektrina, optický kábel O2). Vjazd je priamo z novej osvetlenej asfaltovej komunikácie s chodníkom a zasadenými stromami.

V lokalite vzdialenej 25 minút jazdy z Prahy postupne vzniká moderná obec s obchodmi, službami i verejným priestorom. V historickom jadre obce funguje materská a základná škola, pošta alebo knižnica. Obec obklopuje takmer neporušená príroda Českého krasu, kam je možné podnikať pešie a cyklistické výlety. Miesto je ľahko dostupné vďaka blízkemu zjazdu z diaľnice D5. Spojenie s Prahou zabezpečujú prímestské autobusy s konečnou zastávkou pri stanici metra Zličín alebo vlakové spojenie z vedľajšej obce Nučice.

Celková plocha 1 340 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33952
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    1 340 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.