Pozemok

Prvorepubliková vilka vhodná na rekonštrukciu s manzardovou strechou, krbom a slnečnou záhradou s ovocnými stromami stojí na rohovom pozemku o veľkosti 1 050 m2 v tradičnej rezidenčnej zástavbe Horní Počernice v blízkosti Xaverovského hája.

Na prízemí je umiestnená juhovýchodne orientovaná obývacia izba, svetlá vzdušná kuchyňa s jedálňou a krbom, kúpeľňa s oknom, oddelené toalety, predsieň a komora. Na poschodí sa nachádza spálňa a malá izba, zo schodiskovej haly vedie vstup na terasu s pergolou a výhľadom do záhrady. Ďalej je tu podkrovie vhodná na vybudovanie ďalšej spálne.

Dom z r. 1932 má novú strechu z betónových škridiel, inak je určený na rekonštrukciu. Okná sú plastové a špaletové drevené, interiérové ​​dvere pôvodné kazetové s mosadznými kľučkami. Vykurovanie plynové. Nehnuteľnosť je napojená na kanalizáciu a obecný vodovod, má aj vlastnú studňu. Rozľahlá záhrada poskytuje miesto na ovocné stromy, okrasné kríky, záhony aj voľné trávnaté plochy vhodné k detským hrám alebo relaxáciu.

Dom stojí kúsok od Xaverovského rybníka, kde začína prírodný park Klánovice-Čihadla prístupný po cykloceste. V blízkosti fungujú potraviny a súkromná materská škola, ďalšia občianska vybavenosť, ako je napríklad supermarket, lekáreň, základná škola, ZUŠ a gymnázium, je vzdialená 4 minúty jazdy autobusom. Cesty autom urýchľuje neďaleký nájazd na Pražský okruh alebo diaľnicu D11, v krátkom dojazde je obchodno-zábavná zóna na Čiernom Moste.

Úžitková plocha 115 m2, zastavaná plocha 240 m2, záhrada 810 m2, pozemok 1050 m2, pivnica cca 7 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame tiež videoprehliadky v reálnom čase napríklad cez aplikáciu WhatsApp, FaceTime, Messenger alebo Skype.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35999
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    1 050 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.