Pozemok

Stavebný pozemok vhodný na výstavbu luxusnej vily v susedstve prvorepublikovej rezidenčnej štvrti. Severozápadný svah poskytuje krásne výhľady na zalesnené kopce nad Vltavou a ponúka zaujímavé možnosti architektonického stvárnenia budúceho domu.

Na pozemku sú prípojky všetkých sietí, príchod je po novej asfaltovej komunikácii. Svahovitá plocha je vhodná na výstavbu domu s pultovou alebo plochou strechou (popr. vegetačnou). Budúci dom by mal zodpovedať puristickému charakteru práve vznikajúcej štvrti domov s čistými líniami, prírodnými materiálmi a decentnými farbami. Nové územie teda vytvorí ucelený architektonický súbor.

Príjemná lokalita na kraji existujúcej zástavby priamo pri prírodnom parku Modřanská rokle sa nachádza v dosahu všetkých služieb. Dopravné spojenie zaisťujú autobusy, cesta k električkovej zastávke Poliklinika Modřany trvá len 2 minúty, k stanici metra Smíchovské nádražie 16 minút. V blízkom okolí fungujú materské a základné školy (vrátane medzinárodných), zdravotnícke služby, obchody, kaviarne, ale aj tenisové kurty, kino alebo knižnica. V jeho blízkosti je obľúbený fitness chodník pozdĺž Vltavy, mnoho ďalších trás pre peších i pre cyklistov, športové areály alebo deväťjamkové golfové ihrisko v Hodkovičkách.

Celková plocha 935 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37120
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    935 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.