Pozemok

Rovinatý stavebný pozemok o výmere 822 m2 leží na pokojnom mieste v prestížnej vilovej štvrti samosprávnej mestskej časti Klánovice, v blízkosti služieb i prírody a v rýchlom dosahu centra Prahy.

Súčasná plocha bola rozdelená na 4 pozemky o výmerách od 882 do 1 114 m2. Príjazd k pozemku je po osvetlenej asfaltovej komunikácii, pod ktorou vedú všetky siete.

Pár minút chôdze je vzdialená súkromná i štátna materská škola, základná škola, ZUŠ, športová hala, knižnica, pošta, predajňa potravín, lekáreň, kaviareň, cukráreň i reštaurácie. Z blízkej autobusovej zastávky jazdí spoj k vlakovej stanici, odkiaľ trvá priama cesta do centra na Masarykovo nádraží 21 minút. Pre cesty autom je výhodou ľahký nájazd na Pražský okruh. Miesto so zachovanou atmosférou doby prvej republiky obklopuje rozľahlý Klánovický les, ktorý je pretkaný turistickými i cyklistickými trasami.

Cena zahŕňa DPH.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37262
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    882 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.