Pozemok

Pozemok o celkovej výmere 3 131 m2 s nádherným výhľadom do údolia sa nachádza v príjemnej lokalite pri lese na okraji obce Mezouň bez masívnej výstavby, v blízkosti Prahy aj kráľovského mesta Beroun, golfového rezortu vo Vysokom Újezde ​​a Českého krasu, približne 10 minút jazdy od okraja Prahy. Kúpna cena zahŕňa projektovú dokumentáciu na rodinnú vilu od architektonického štúdia Pizinger Morix s platným stavebným povolením.

Mierne svahovitá plocha sa skladá z dvoch susedných pozemkov, stavebného (1 559 m2) a nestavebného (1 572 m2). Príchod je po spevnenej komunikácii. Na pozemku je zavedená elektrina. Rozvody plynu, vody, kanalizácie a telefónu sú pripravené v ceste.

Maximálna zastavateľnosť stavebného pozemku je 20%, na ploche tak môže vzniknúť dom so zastavanou plochou až 311,8 m2. Súčasťou ponuky je stavebné povolenie na dom navrhnutý architektom Jaromírom Pizingerom a vrátane kompletnej dokumentácie (projekt a podrobné vizualizácie interiéru). Podľa návrhu tu môže vzniknúť moderná presklená vila, ktorá bude mať v hlavnej úrovni veľkoryso poňatý obytný priestor (75 m2) s kuchyňou a jedálňou, hlavnej spálni so šatníkom, druhú spálňu, kúpeľňu s fínskou a parnou saunou, toaletu a práčovňu. V suteréne je plánovaný priestor pre kanceláriu s archívom, fitness, šatník, sprchu, technickú miestnosť a garáž pre 4 autá. Veľkosť nestavebnej časti pozemku umožňuje vytvoriť veľkú záhradu, kde bude dostatok miesta na okrasnú a úžitkovú časť, detské hry i relaxáciu.

Lokalita je veľmi dobre dostupná vďaka blízkemu zjazdu z diaľnice D5 (exit 5). Cesta až do centra metropoly trvá okolo pol hodiny, na parkovisko P + R pri stanici metra Zličín 10 minút. V obci funguje materská škola, predajňa potravín alebo knižnica, s Prahou má priame spojenie prímestským autobusom. Krásne okolie nabáda k vonkajším aktivitám - cyklistike, behu i prechádzkam, 6 minút jazdy je vzdialený golfový rezort Albatross, blízko je do Českého krasu s mnohými prírodnými pamiatkami.

Celková plocha 3 131 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37784
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    3 131 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.