Pozemok

Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obľúbenej a vyhľadávanej rekreačnej oblasti Slnečné jazerá v Senci.

Parcela je rovinatá a vedie k nej asfaltová príjazdová cesta. Sú tu tiež privedené všetky inžinierske siete nakoľko na pozemku pôvodne stála chata.

V pešej dostupnosti 2 min. sa nachádza pláž a ihrisko. Areál je monitorovaný kamerovým systémom a vybavený pripojením na internet. 2 km od nehnutelnosti sa nachádza supermarket. Dostupnosť na diaľnicu je rýchla, ako tiež dostupnosť na vlakovú a autobusovú dopravu. Areál Slnečných jazier ponúka nespočetné množstvo aktivít ako turistika, vodné bicykle a detské mini skútre, trampolíny, paddleboarding, plážový volejbal, hádzaná, plážový futbal, vodný futbal, vodný skákací hrad, tenis, minigolf, joga, zumba a pod. Lokalita disponuje množstvom reštaurácií, bufetov a veľkým aquaparkom. V zime je možné využiť vnútornú časť aquaparku s wellnessom vrátane saunového sveta.

Možnosť prikúpiť aj susedný dom s pozemkom.

Celková výmera 259 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41831
  • Predajná cena
    120 000 €
  • Cena za m²
    463.30 €
  • Celková plocha
    259 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.