Rodinný dom

Prvotriedne a luxusné toskánske sídlo s domom pre hostí, okrasnou záhradou, bazénom a úžasným výhľadom, nedávno zrenovované a s vybavením od známeho miestneho architekta v blízkosti centra Cannes, Croisette a pláže, situované na prestížnom pokojnom mieste, skryté pohľadom a pritom v srdci rezidenčnej zástavby, ponúka ničím nerušený výhľad na more a pohorie Esterel. Veľkolepá udržiavaná záhrada na pozemku s veľkostou cca 6700 m2 s fontánami a prameňmi je súčasťou jednej z najkrajších nehnuteľností čo sa týka čara a autenticity v Cannes.

Prízemie domu ponúka vstupnú halu, plne vybavenú kuchyňu so špajzou a vstupom pre personál, jedáleň otvorenú do záhrady, obývaciu izbu s krbom a prístupom na terasu, ďalšiu samostatnú izbu a kúpeľňu pre hostí. Na prvom poschodí sa nachádzajú 3 spálne so šatňami a 3 kúpeľne, (všetky en-suite, dve s vaňou a jedna so sprchovacím kútom). V suteréne je umiestnená práčovňa, technická miestnosť so skladovacími priestormi, vínna pivnica a hudobná miestnosť s domácim kinom. Dom pre hostí pri bazéne pozostáva z obývacej izby s jedálenským priestorom, spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom a fitnes miestnosti.

K vybaveniu domu patria dvojsklá v oknách, klimatizácia, zavlažovací systém, vonkajšie osvetlenie, alarm, interkom, elektricky ovládaná brána, videotelefón a dom pre správcu.

Parkovanie až pre 10 áut.

Interiér 800m2, Pozemok 6740m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    27214
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    800 m²
  • Pozemok
    6 740 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.