Rodinný dom, 7 izbový

Prvorepublikový južne orientovaný dom, s výhľadmi do údolia malebnej rieky, stojí v tradičnej vilovej zástavbe na kraji chránenej krajinnej oblasti. Obec so všetkými službami a rýchlym spojením s Prahou je tradične vyhľadávanou rezidenčnou lokalitou.

Dispozícia podpivničeného domu ponúka možnosť vytvoriť tri samostatné jednotky: schodisková chodba je v každom podlaží dverami oddelená od obytnej zóny. Prízemie tvorí byt 4+1 s balkónom, ktorého súčasťou je obývacia izba, ​​samostatná plne vybavená kuchyňa s pôvodnou pecou a oknom do záhrady, jedáleň, 2 spálne, špajza, veranda, kúpeľňa s WC a oddelené toalety. Druhé podlažie s vlastným vstupom zo záhrady ponúka 3+1 byt s terasou. V podkroví sa nachádzajú 3 miestnosti a pôda pre rozšírenie obytného priestoru. Hlavné miestnosti na všetkých podlažiach sú orientované na juh a poskytujú úžasné výhľady na malebnú krajinu.

K pôsobivej atmosfére prispievajú drevené parkety, dvere a špaletové okná, masívne schodisko a hala obložená drevom. Vykurovanie elektrickými priamotopmi, plyn je zavedený ku hranici pozemku, rovnako ako kanalizácia. Na udržiavanej záhrade pod vysokými stromami, u kvitnúcich kríkov alebo jazierka s leknami, nájdete množstvo miest ako stvorených k romantickému posedenie, kde sa môžete kochať unikátnymi výhľadmi. Bezproblémové parkovanie pred domom alebo v menšej garáži (možno ju zväčšiť).

Pokojná a vyhľadávaná tradičná rezidenčná lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: sú tu obchody vrátane supermarketu, dve základné školy a niekoľko materských škôl, detský a rodinný klub s krúžkami a vzdelávacími aktivitami, reštaurácie, štýlové bistro, cukráreň, lekáreň, kino a množstvo príležitostí k aktívnemu odpočinku (cyklistika, tenisové kurty, zimný štadión, nespočet bežeckých či turistických trás v okolitých lesoch či pozdĺž rieky). Ľahká dostupnosť do centra vlakom i autom - niekoľko minút jazdy autom na kraj Prahy alebo vlakom k stanici metra linky B Smíchovské nádražie.

Interiér cca 380 m2, zastavaná plocha 393 m2, záhrada 1480 m2, pozemok 1873 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    27853
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    380 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    393 m²
  • Záhrada
    1 480 m²
  • Pozemok
    1 873 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.