Rodinný dom, 7 izbový

Impozantný trojposchodový dom s výhľadom na magické jazero Gutiérrez leží uprostred storočného lesa domorodých cyprusov a stromov koihue. Dom pokrytý kameňom a cyprusovým drevom bol dokončený pred 8 rokmi podľa najvyšších štandardov.

Dom sa môže pochváliť priestrannou, juhozápadne orientovanou obývacou izbou s krbom a nádhernými výhľadmi cez veľkoformátové okná, útulnou jedálňou pre 16 hostí alebo knižnicou s cyprusovým nábytkom. Ďalej je tu kuchyňa s jedálenským kútom, hlavná spálňa (kúpeľňa s hydromasážnou vaňou a sprchou, šatňa, pracovňa, kamenný krb, balkón), ďalšie 2 spálne (tiež ensuite s kúpeľňou a šatníkom). Nechýba ani vonkajší / krytý priestor s bazénom (súčasťou je krb a šatňa), posilňovňa, herňa, technické zázemie a dostatok úložného priestoru (pre bicykle, lyže alebo športové potreby).

V interiéri je hojne použité cyprusové drevo, ďalej sú tu kamenné podlahy, leštený kameň v kuchyni a kúpeľniach, vysoké stropy alebo odhalené drevené trámy. V záhrade okolo domu potom môžete ochutnať plody všetkých chutí - maliny, čučoriedky, hrušky, slivky, čerešne či orechy.

Dom leží v oblasti Arelauquen, ktorá je známa svojimi golfovými a pólo ihriskami, reštauráciami svetovej triedy a ideálnymi miestami na rybárčenie.

Plocha vily 710 m2, pozemok 37 000 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    28609
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    710 m²
  • Pozemok
    37 000 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Patagónia

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.