Rodinný dom

Na rozsiahlom pozemku s rozlohou 5 000 m2, ktorého súčasťou je celých 40 metrov dlhé pobrežie jazera Morenito, stojí dom snov, pred ktorým sa otvárajú veľkolepé výhľady na pohorie López a Capilla a vrchol Tronador.

Na dom dopadajú lúče popoludňajšieho slnka a súčasne je dobre chránený proti vetru. Interiér sa skladá z obývacej izby (s veľkými oknami, krbom a múrmi pokrytými kameňom), priestrannej jedálne, modernej kuchyne s ostrovčekom, veľkej rodinnej izby, hlavnej en-suite spálňe so šatňou, dvoch spální so zdieľanou kúpeľňou, en-suite izby pre správcu / gazdinú, priestranného podkrovia, kúpeľne a adekvátneho úložného priestoru.
Ako z obývacej izby, tak aj z jedálne a spální je prístup na terasu, z ktorej vedú schody do záhrady.

Okrem toho je tiež na pozemku správcovský dom, v ktorého prízemí sa nachádza garáž s kútom s náradím, motorový generátor a úložné priestory. Vyššie podlažie má 2 spálne, kúpeľňu a obývaciu izbu s výhľadom na jazero.

Táto žiadaná oblasť je ideálnym miestom na bývanie a takmer rajom pre dospelých i deti. Jazero, ktoré je vhodné na rôzne vodné športy, v lete dosahuje veľmi príjemnú teplotu na plávanie. Okrem toho si môžete tiež užiť výlety loďou cez kanál ústiaci k ďalšiemu neďalekému jazeru Nahuel Huapi.

Plocha pozemku: 5 000 m2; hlavný dom: 450 m2; správcovský dom 120 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    28613
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    570 m²
  • Pozemok
    5 000 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Patagónia

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.