Rodinný dom, 6 izbový

Kompletne zariadený dom s vnútorným bazénom a saunou stojí uprostred krásnej rozľahlej záhrady na kraji lesíka v pokojnej lokalite s čistým vzduchom východne od Prahy. Centrum hlavného mesta je vzdialené necelú pol hodinu jazdy autom.

Zámerom projektu bola variabilita usporiadania vnútorných priestorov domu podľa postupne sa meniaceho životného štýlu a potrieb rodiny, projektovanú dispozíciu 6 + kk možno teda ľubovoľne upravovať. V súčasnej dobe sa na prízemí nachádza 120metrová obývacia izba s krbom, priestrannou jedálňou a kuchyňou, vnútorný bazén s možnosťou vstupu do záhrady, sauna (so sprchou a toaletou), pracovňa slúžiaca ako spoločenská izba s biliardom, menšia obývacia izba a letná plnohodnotná vnútorná kuchyňa pre terasu v zadnom krídle domu: táto časť so separátnym vstupom tak môže fungovať ako úplne oddelený apartmán o veľkosti 2 + kk. Ďalej je tu letná vonkajšia pekáreň, horúca platňa a gril s odťahovým komínom na jednej z terás domu, práčovňa a sušiareň s miestom na umývanie psa, toaleta pre hostí a vstupná hala. Na priestrannú dvojgaráž so skladovacím poschodím (cca 20 m2) nadväzuje špajza a šatník pre sezónne oblečenie a športovú výbavu. Poschodie tvorí pracovňa s knižnicou na veľkej galérii a 2 spálne s 3 šatníkmi a kúpeľňami (z 1 zo spální možno ľahko vytvoriť 2 samostatné izby s vlastnými šatníkmi). Suterén ukrýva vybavenú telocvičňu technické zázemie a sklad. K príjemnému posedeniu na záhrade slúžia 3 terasy (južná ideálna na opaľovanie, severná na úkryt pred slnkom a západná, ktorá je najkrajšia podvečer a ktorá je osadená stolom pre 12 osôb a vonkajším krbom s grilom). Záhrada svojou polohou a veľkosťou zaručuje úplné súkromie. K zadnej časti domu patrí aj samostatne prístupná druhá garáž pre záhradnú techniku.

Dom je vybavený modernými technológiami maximálne šetriacimi náklady na prevádzku: napríklad solárnymi panelmi na výhrev bazénu (prebytok energie je napojený na spotrebu v dome) alebo tepelným čerpadlom. Na stavbu i v interiéri boli použité luxusné materiály. Vybavenie zahŕňa drevené podlahy, francúzske okná, vstavané úložné priestory, internet, UPC, satelit, alarm, videotelefón alebo kamerový systém. Na záhrade stojí gril, záhradný domček s dvomi samostatnými vstupmi (vrátami pre traktor a dverami pre záhradníka), ktorý je súčasťou zadného krídla domu a studňa so sofistikovaným zariadením na úpravu a filtráciu vody, ktoré zabraňuje usadeninám v medenom potrubí. Parkovanie vo dvojgaráži a na spevnených miestach na pozemku.

Dom stojí v pokojnej rezidenčnej zástavbe obce v doline Lomnického potoka oklopenom hustými lesmi. Lokalitu ocenia predovšetkým mladé rodiny vyhľadávajúce pokoj, pohodlie a bezpečie a zároveň občiansku vybavenosť: základnú školu, poštu, obchod, lekára, zastávky prímestskej dopravy aj blízkosť obchodných centier a kultúrnych a prírodných pamiatok.
Športové vyžitie si tu nájdu priaznivci golfu, cyklistiky, behu, korčuľovania a hokeja. Neďaleko je golfový klub a pre aktívne trávenie voľného času sa v 3 minúty vzdialených Kuniciach ponúka športové centrum s tenisovými kurtmi, golfovým trenažérom a futbalovým ihriskom. V okolí sa tiež buduje nové golfové ihrisko PGA.
Cesta do Prahy je rýchla a jednoduchá vďaka blízkemu nájazdu na diaľnicu D1, ktorý je iba 4 minúty autom od domu. Centrum Prahy je vzdialené 25 minút autom, 50 minút autobusom alebo vlakom z Mirošovic. Prímestský autobus jazdí k stanici metra linky C Budějovická.

Interiér 517 m2, zastavaná plocha 506 m2, záhrada 3098 m2, pozemok 3 604 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2
  • Pôdorys 3

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29186
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    517 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    506 m²
  • Záhrada
    3 098 m²
  • Pozemok
    3 604 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.