Rodinný dom

Táto jedinečná rezidencia predstavuje nevídanú úroveň detailov a remeselného spracovania. Sídlo s ôsmimi spálňami a deviatimi kúpeľňami sa nachádza v Windermere neďaleko preslávenej oblasti Butler Chain Lakes, ktorá je sladkovodným rajom a vyhľadávanou rezidenčnou komunitou s prepychovými domami.

Od ručne vyrezávaných obkladov, cez 115 stĺpov z talianskeho mramoru až po mramorové ohnisko, je táto rezidencia ukážkou vrcholnej Európskej elegancie a pôvabu.

Akonáhle prejdete hlavnými dverami, ohromia Vás katedrálové stropy a vnútorný vodopád tečúci do koi jazierka. Hoci táto nehnuteľnosť ponúka nespočetné množstvo skvelých detailov, medzi tie najpôsobivejšie patrí priestranná spoločenská miestnosť s výhľadom na bazén a jazerá, kuchyňa na mieru, za ktorú by sa nehanbili tí najlepší kuchári, vybavená špičkovými spotrebičmi a povrchmi z exotických fosílnych hornín z Grécka. Ďalej potom luxusný apartmán so súkromnou verandou a oddelenými kúpeľňami - pre ňu a pre neho. Pozemok je zariadený dvoma oddelenými domami pre hostí, obytnými priestormi pre pestúnku, krytou terasou s vysúvateľnou obrazovkou a priľahlou kuchyňou, bazénom krytým drevenou rotundou, domácim kinom, ohromujúcou pracovňou a fitness centrom s krytým bazénom, saunou a parou.

Lake Down je jednou z najvyhľadávanejších lokalít pre svoju sviežu zeleň a príjemný terén, a je tak útočiskom plným pokoja. Zároveň sa za pár minút dostanete k výborným reštauráciám, fantastickým nákupným zónam a svetoznámym floridským zábavným parkom.

Interiér: 1229m²
Pozemky: 4168m²

Túto nehnuteľnosť predáva spoločnosť Regal Real Estate Professionals. Agentom je Thomas Bonner.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29943
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    1 229 m²
  • Pozemok
    4 168 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.