Rodinný dom

Villa La Sata je impozantný plážový komplex mimoriadnej kvality posadený na útese Playa Flamingo v exkluzívnom rezorte Guanacaste, na Kostarike. Nádherné výhľady z vily na priezračné vody Flamingo Bay a biele piesočné pláže sú, jednoducho povedané, neprekonateľné.

Sídlo v Stredomorskom štýle zahŕňa dom so štyrmi spálňami, hosťovský dom s dvoma spálňami a vrátnicu tiež s dvoma spálňami, všetky starostlivo naplánované pre uvoľnený tropický životný štýl. Prepracovaný systém skladacích sklenených stien umožňuje vnútorným priestorom voľne splynúť s vonkajšími. Medzi najznamenitejšie prvky interiéru patria Grécke travertínové podlahy, ručne vyrábaná kuchynská linka zo vzácnych tvrdých drevín, kuchyňa na profesionálnej úrovni, veľkolepé schodisko a dvojdverový výťah, automatizovaný systém osvetlenia, centrálna klimatizácia, bezpečnostný systém a ďalšie.

Vonku, na streche domu pre hostí, nájdete jedálenský pavilón. Ďalej vonkajšie priestory ponúkajú nekonečný bazén, nádvorie a strešnú terasu s výhľadom 180 stupňov, ktorý zahŕňa výhľad na Tichý oceán od západného výhľadu na ostrovy Catalina, cez zátoku Conchal a Cape Velas na juhu, až ku kopcom tropického lesa na východe. Súkromné schodisko sa spúšťa cez ovocný sad medzi kvetmi ibišteka a mangrove do túžobne vyzerajúcej bielej piesočnatej pláže.

La Sata svojou polohou prináša nádhernú klímu, nedotknuté pláže, príjemných ľudí a bezkonkurenčnú biodiverzitu, vrátane hojnej morskej fauny a možnosti jedného z najlepších hlbinných rybolovov na kontinente. Dokonalo umiestnená uprostred pôvabnej mnohonárodnostnej komunity Flamingo Bay, je La Sata vzdialená 30min od Tamarindo a hodinu pohodlnej jazdy od medzinárodného letiska.

Interiér: 1 114m²
Pozemky: 2 306m²

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29968
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    1 114 m²
  • Pozemok
    2 306 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Guanacaste

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.