Rodinný dom

V srdci kľudnej talianskej krajiny obklopenej cyprusmi, vinicami, olivovými hájmi a lesmi, leží krásna historická usadlosť s výhľadom na Chianti Classico Hills. Dom datujúci až do 13. storočia má vznešenú históriu a je tou najlepšou ukážkou tradičných toskánskych statkov v Chianti Classico, iba 30 minút jazdy od Florencie.

Nehnuteľnosť so zhruba 1 900 m2 je obklopená piatimi hektármi pôdy a môže sa pochváliť dvoma luxusnými vilkami, tromi ateliérovým bytmi a historickým obydlím Fattoria Marzocco - statkom so štyrmi rekreačnými bytmi. Štýlové interiéry boli starostlivo zrenovované miestnymi remeselníkmi s použitím najlepších toskánskych materiálov, ktoré dodávajú miestu nezameniteľnú taliansku atmosféru a čaro.

Pozemky okolo domov sú priamo impozantné. Vysoké cyprusy lemujú cestičku k vstupnej bráne hlavnej časti nehnuteľnosti s historickou kaplnkou z roku 1647 a mramorovými fontánami so sochami. Ďalej na pozemkoch nájdete štyri krásne formálne záhrady (vrátane levanduľovej a ružovej), olivový háj, vinice alebo súkromný les. K dispozícii tu budete mať tiež detské ihrisko, stolný tenis a tri bazény obklopené terasami.

Miesto s jedinečnou históriou predtým slúžilo ako dievčenský kláštor a neskôr ako poľnohospodárska usadlosť. V jednom z bytov tu tiež v posledných rokoch žil a pracoval renomovaný holandský maliar Karel Appel. Jednu z jeho sôch, The Horse, môžete stále vidieť v levanduľovej záhrade.

Obytná plocha: cca 1 900 m2, pozemky: 5 ha. Objekt je predávaný ako celok alebo ako dve samostatné nehnuteľnosti.

Nehnuteľnosť je predávaná spoločnosťou Agenzia Romolini Immobiliare. Agentom je Riccardo Romolini.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    30812
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    1 145 m²
  • Pozemok
    780 000 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.