Rodinný dom

Jedinečná príležitosť ku kúpe klasickej talianskej vidieckej usadlosti s vinicami a olivovými hájmi. Nehnuteľnosť sa nachádza na veľkom pozemku uprostred malebnej krajiny Perugie.

Usadlosť s úžitkovou plochou 1 835 m2 leží v regióne Umbria, 9 km od starobylého mesta Umbertide. Stavba pochádza z 15. storočia a je situovaná na kopci s krásnymi výhľadmi do okolitej krajiny. Na pozemkoch o 39 ha nájdete lesy, ornú pôdu, pastviny, olivové háje, vinice i ovocný sad. Ide o funkčnú farmu pozostávajúcu z hlavného domu, niekoľkých hospodárskych budov i vonkajšieho bazénu.

Hlavná trojpodlažná vila (1 035 m2) je rozdelená na 4 apartmány, ktoré dohromady zahrňujú 10 spální a 7 kúpeľní. Každý apartmán má krb, plne vybavenú kuchyňu a niekoľko dodatočných miestností a vstavaných skríň. Druhá dvojposchodová budova s ​​plochou 120 m2 má 2 kuchyne, 2 jedálne, 3 spálne a 2 kúpeľne. Tretia z budov (280 m2) je ideálna pre štúdio jogy vďaka jej bambusovej podlahe i vysokým stropom a oknám. Mimo to tu tiež nájdete pivnicu na výrobu vína. Vila má krásne kamenné múry a terakotovú strechu.

Farma je nanajvýš udržateľná - využíva obnoviteľnú energiu, recykluje vlastný vodu a má vykurovací systém na biomasu. Očarujúce miesto ako pre rodinné bývanie, tak nádherné ubytovanie v oblasti agroturistiky.

Interiér 1 835 m2, pozemok 390 000 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    30821
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    1 835 m²
  • Pozemok
    390 000 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.