Rodinný dom

Plne vybavená vila posadená na kopci nad bohatým talianskym údolím rieky Tiber posiatym rozkvitnutými lúčnymi kvetmi dodá energiu a poskytne útočisko budúcemu majiteľovi.

Pôvodná hospodárska budova bola starostlivo zrenovovaná a teraz ponúka 250 m2 vnútornej plochy a celkom 8 obytných miestností. Originálny ráz nehnuteľnosti zostal vďaka citlivej rekonštrukcii zachovaný a poctivé remeslo obohatené o nadštandardné materiály súčasnosti. K pozemku o veľkosti 17 000m2 s udržiavanou záhradou a vonkajším bazénom vedie dláždená cesta.

V prízemí vily sa rozprestiera kuchyňa s jedálenským kútom, útulná obývacia izba a jedna spálňa. Do prvého poschodia vedú robustné drevené schody ladiace s masívnymi odkrytými drevenými trámami na stropoch oboch podlaží. Prvé poschodie otvára druhá obývacia izba s krbom, nasleduje pracovňa, dve spálne a kúpeľňa s vaňou a terakotovou dlažbou. Vila je obklopená dláždenou terasou vhodnou pre organizovanie spoločných večerí či relaxáciu v tieni pod vzrastlou flórou.

Nehnuteľnosť vďaka svojmu umiestneniu v srdci perugiánkých polí a lúk ponúka to najlepšie z talianskeho vidieka vrátane neďalekého mesta Perugia presláveného romantickými výhľadmi na krajinu, históriou a výrobou čokolády.

Interiér 250 m2, pozemok 17 000 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    30839
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    250 m²
  • Pozemok
    17 000 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.