Rodinný dom

Moderná novostavba prímorskej vily spĺňa sen o bývaní v preslnenej Calabria vďaka jedinečnému výhľadu na západy slnka.

Na troch poschodiach vily o výmere 685m2 sa nachádza celkom 15 obytných miestností s 5 kúpeľňami. Vila je postavená z kvalitných materiálov a plne klimatizovaná. V prízemí sa okrem kuchyne a obývačky nachádza veľký krb pre spoločné stretnutie rodiny či hostí a samostatné sociálne zariadenie. V prvom poschodí je umiestnený druhá obývacia izba s kuchyňou, upratovaciou miestnosťou, spálňami, garážou a posilňovňou. Posledné poschodie disponuje ďalšími spálňami s kúpeľňami a terasou s preskleným zábradlím.

Presklené steny a sofistikovaný systém osvetlenia garantujú dostatok svetla za každého počasia. K ďalším nadštandardným prvkom patrí sklenené schodisko, panoramatické okná či podlahové vykurovanie. Vila je odolná voči zemetraseniu a jej bezpečnosť je ďalej zaistená kamerovým bezpečnostným systémom. Vonkajší prepadový bazén je ako stvorený pre každodenné osvieženie v sparnom lete aj romantické večery s výhľadmi na zore obklopujúce ostrovček Cirella.

Letovisko Diamante, v ktorom sa každoročne odohráva slávnosť chilli papričiek, ponúka reštaurácia so stredomorskou kuchyňou aj promenádu ​​s obchodíkmi. Ide tiež o srdce riviéry Dei Cedri, preslávenej niekoľkými kilometrami dlhými plážami.

Interiér 685m2, pozemok 2 000m2, bazén 150m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    30853
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    685 m²
  • Pozemok
    2 000 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Kalábrie

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.