Rodinný dom, 6 izbový

Unikátna novostavba veľkoryso poňatej rodinnej vily so špičkovým vybavením a južne orientovanou záhradou stojí v slepej ulici pokojnej vilovej štvrte s množstvom zelene a ľahkou dostupnosťou centra i letiska.

Prízemie slúži ako spoločenská zóna s obývacou izbou, kuchyňou, jedálňou a nadväzujúcou záhradnou terasou. Ďalej je tu hala, samostatná toaleta, práčovňa a hosťovská spálňa s vlastnou kúpeľňou. Poschodie tvorí privátna zóna, pomyselne rozdelená na rodičovskú a detskú časť. Jej súčasťou sú 3 spálne, pracovňa, 2 kúpeľne a toalety a šatník. Čiastočne zapustený suterén je vyhradený pre dvojgaráž, sklad, technické a prevádzkové zázemie. Pôvodná dispozícia bola 7 + kk, teraz (po odstránení priečky) je 6 + kk.

Pri výstavbe aj zariaďovaní interiéru boli použité najkvalitnejšie materiály a technológie. Medzi vybavenie patria masívne podlahy, cédrové drevo (na terasách a obložení), hliníkové okná s trojsklami, bezpečnostné zasklenie zádveria, centrálny vysávač po celom dome (vrátane garáže), interiérové ​​dvere Sapeli a zabezpečovacie zariadenie s kamerovým systémom, okruhovým alarmom a senzormi. Na prízemí domu je príprava na elektricky ovládané vnútorné rolety alebo závesy, v obývacej izbe je vonkajšia roleta s ochranou proti UV žiareniu. Na poschodí sú 3 klimatizačné jednotky. Okrem garáže možno parkovať na vonkajšom státí. Interiér na prízemí plynule prechádza na terasu s pergolou s posuvnou strechou. Na profesionálne založenej záhrade stojí detská preliezačka so šmykľavkou a je tu príprava na bazén. Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol. Dom je predávaný kompletne zariadený.

Lokalita v blízkosti prírodnej pamiatky tvorenej zalesneným údolím s lúkami poskytuje okrem blízkosti prírody tiež rýchly dosah kompletnej občianskej vybavenosti a priame spojenie s centrom. V blízkosti funguje niekoľko škôlok, základná aj stredná škola alebo gymnázium, pošta, poliklinika, niekoľko supermarketov, hobbymarkety a ďalšie obchody. Cesta k stanici metra Anděl trvá električkou 15 minút, centrum (napríklad Národní třída) je vzdialené 20 minút jazdy električkou. Cesta autom na letisko zaberie (pri malej prevádzke) zvyčajne štvrť hodiny.

Interiér 290 m2, zastavaná plocha 134 m2, záhrada 743 m2, pozemok 877 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33109
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    290 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    134 m²
  • Záhrada
    743 m²
  • Pozemok
    877 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.