Rodinný dom, 6 izbový

Kompletne zrekonštruovaný a štýlovo zariadený bývalý statok z roku 1850 s veľkou romantickou záhradou, kúpacím jazierkom a záhradným domčekom stojí na návsi obce v krásnej krajine medzi Brdami a křivoklátskými lesmi. Nehnuteľnosť sa hodí pre veľkú rodinu s deťmi, ako viacgeneračné bývanie alebo objekt pre podnikanie či rekreáciu.

Na prízemí je veľká obývacia izba so stropom až do podkrovia, voľne nadväzujúca kuchyňa s jedálňou, izba so saunou, betónovou vaňou a vstupom do záhrady, veľká spálňa a kúpeľňa (s WC a práčkou). Nad obývacou izbou je galéria a pracovňa s knižnicou. Podkrovie tvoria 2 spálne, obývacia izba s jedálňou, lodžiou a plánovanou kuchynskou linkou, kúpeľňa (s WC) a komora. Z lodžie sú krásne výhľady na pohorie Brdov a hrad Točník.

Súčasťou vybavenia je objemná pec, ktorá má zo strany obývačky krb a zo strany kuchyne priestor na pečenie chleba (oboje možno využiť na vykurovanie objektu). Na pozemku stojí priestranná, východne orientovaná drevená terasa, záhradný domček, prístrešok pre autá, 2 skleníky, studňa a stodola (s prívodom elektriny a vody), ktorú možno prestavať na ďalší obytný objekt alebo wellness s bazénom. Jazierko vhodné na kúpanie má drevené mólo. Fotogenický dom s interiérom v škandinávskom štýle a všetkým potrebným k modernému pohodlnému bývaniu sa objavil v mnohých prestížnych časopisoch a v kampani úspešného obchodu s udržateľnou módou.

Usadlosť sa nachádza v pokojnej obci, v blízkosti lipovej aleje, kaplnky, potravín, materskej a základnej školy (1. stupňa) alebo knižnice. Miesto má skvelé spojenie s Prahou po diaľnici D5, ku stanici metra Zličín alebo na letisko Václava Havla trvá cesta 30 minút. Kúsok od domu stavia autobus, 10 minút chôdze je vlaková zastávka. Obec obklopuje krásna, takmer neporušená príroda, v blízkosti je prírodná kúpacia nádrž a bývalý vojenský priestor využívaný turistami, cyklistami aj hubármi.

Úžitková plocha 311 m2, zastavaná plocha 231 m2, záhrada 2 169 m2, pozemok 2 400 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33646
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    311 m²
  • Zastavaná plocha
    231 m²
  • Záhrada
    2 169 m²
  • Pozemok
    2 700 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    D
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.