Rodinný dom, 4 izbový

Očarujúca vidiecka usadlosť sa silným géniom loci stojí na návsi známej obce Okoř zasadenej do peknej zvlnenej krajiny neďaleko Prahy. Priestranná budova s ​​oknami do tichej uzavretej záhrady poskytuje dokonalé súkromie.

Z veľkoryso pojatej haly s krbom sa vstupuje do obývacej izby, kuchyne, kúpeľne a spálne. Podkrovie, prístupné samostatným vstupom, je pripravené na vybudovanie ďalších izieb. Už teraz sú tu dvoje schody vedúce do spacích poschodí.

Bývalý dvor, spravujúci v minulosti okolité poľnohospodárske pozemky vrchnosti, prešiel nákladnou a precíznou rekonštrukciou, pri ktorej bol kladený dôraz na kvalitu materiálov a technológií aj vzhľad barokovej vidieckej stavby. Nové rozvody elektriny a vody sú v medi, novú strechu robili tesári zo skanzenu v Rožnove pod Radhoštěm, klampiari boli špecialisti na historické objekty, mreže koval starý kováč podľa barokového vzoru jediné zachované pôvodné mreže. Nové sú tiež rozvody plynu, vykurovania a vstupné dvere. Miestnosti majú tehlové klenby a krovy, časť stropov je drevená. V usadlosti sú podlahy z pieskovca, dlažby a dreva, pôvodné portály, kamenné murivo, klenby a krb. Vďaka 3 komínom možno napojiť ďalšie 2 krby či krbové kachle. Voda je z vlastnej studne. Na príjemnej záhrade s vysokými stromami stojí samostatná budova s ​​veľkou dielňou / garážou.

Obec v doline Zákolanského potoka je preslávená najmä svojou ikonickou zrúcaninou, každoročným letným festivalom a zimným turistickým Tříkrálovým pochodom. Má výhodnú polohu na pokojnom mieste s lesmi, poliami a lúkami, a zároveň poskytuje jednoduché spojenie s Prahou autom aj prímestskými autobusmi, ktoré zastavujú pár krokov od domu a jazdia k stanici metra Dejvická alebo Bořislavka. V obci si možno vybrať z niekoľkých reštaurácií a je tu aj cukráreň. Ďalšia občianska vybavenosť sa nachádza 5 minút jazdy vo Veľkých Přílepých, kde funguje základná škola a niekoľko materských škôl, praktický lekár, centrum čínskej medicíny, knižnica, kino alebo kvetinárstvo. Za 10 minút je možné dôjsť autom na letisko.

Interiér 300 m2, zastavaná plocha 861 m2, záhrada 100 m2, pozemok 961 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame tiež videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype apod.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35617
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    300 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    861 m²
  • Záhrada
    100 m²
  • Pozemok
    961 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.