Rodinný dom, 7 izbový

Majestátna vila s vonkajším bazénom a výhľadom na rieku sa nachádza v časti starobylej lisabonskej štvrti Belém zvanej Restelo s mnohými vilami a príjemnou pokojnou prímestskou atmosférou.

Štvorposchodová budova je korunovaná strešným balkónom, ktorý ponúka panoramatický výhľad do okolia. Podlažia prepája krásne tvarované centrálne drevené schodisko, ktoré možno doplniť o výťah. K dispozícii je celkom osem spální a osem kúpeľní, obývacia izba, jedáleň, kuchyňa, herňa a vínna pivnica. Hlavný apartmán má šatník a kúpeľňu s vaňou a sprchou. Izby v prvých dvoch poschodiach majú okná veľká od podlahy k stropu, ktoré prepúšťajú dostatok prirodzeného svetla, a posuvné sklenené dvere na terasu, balkón či do záhrady.

Starostlivá rekonštrukcia zachovala pôvodné kúzlo a zároveň dodala prvky moderného komfortného bývania. Celý interiér je klimatizovaný a má vo všetkých izbách podlahové vykurovanie. Bazén v záhrade je vyhrievaný. Krb je obložený mramorom Marquina. Do veľkej garáže sa zmestí päť áut. Alarm, videovrátnik, elektrická brána a plot poskytujú súkromia a bezpečia.

Miesto ponúka mnoho zelene, príjemné prechádzky, športoviská, ľahké spojenie do centra aj historické pamiatky vrátane známej obrannej veže zo 16. storočia alebo kláštora sv. Jeronýma (Mosteiro dos Jerónimos) v goticko-renesančnom Manuelský štýlu. V okolí je niekoľko parkov vrátane veľkého lesoparku Monsanto.

Úžitková plocha 662 m2, pozemok 709 m2.

Nehnuteľnosť je predávaná realitnou kanceláriou Porta da frenta.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35752
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    662 m²
  • Garáž
    Áno
  • Pozemok
    709 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.