Rodinný dom

Priestranná vila Stargazer s dvoma bazénmi a rozľahlým pozemkom sa nachádza vo svahu nad morom na polostrove Agios Lazaros na ostrove Mykonos v blízkosti vyhlásených pláží Santa Marina a Psarou a iba 10 minút jazdy od krásneho centra hlavného mesta ostrova s ​​reštauráciami, butikmi a nočným životom.

Vila o celkovej rozlohe 1 062 m2 je rozdelená na dve rezidencie so 7 spálňami s vlastnými kúpeľňami a súkromnými terasami, posilňovňou, saunami, parnými kúpeľmi, spálňami zamestnancov (alebo klientov) a samostatným štúdiom. Terasy poskytujú dostatok priestoru pre stolovanie pod holým nebom s úžasným výhľadom na more.

Štýlový, plne vybavený interiér má typické stredomorské biele steny, mramorové prvky, zabudované osvetlenie, ozdobné oblúky, klenutý strop a drevené podlahy, schody, zábradlia a stropné trámy. Na upravených pozemkoch nájdete ručne vyrobené kamenné múry a terasovité záhrady, 2 vyhrievané prepadové bazény, drevenú pergolu s vonkajšou kuchyňou a vyrezávané schody, ktoré vedú k súkromnému mólu a krištáľovo čistej vode Egejského mora.

Na kozmopolitnom ostrove Mykonos dostupnom leteckými spojmi možno navštíviť zátoku Ftelia, preslávenú medzi milovníkmi windsurfingu, pre hlavné mesto sú typické úzke uličky vydláždené kameňmi.

Interiér 1 062 m2, pozemok 10 696 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    36354
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    1 062 m²
  • Pozemok
    10 696 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.