Rodinný dom

Unikátna moderná vila s pôdorysom v tvare gréckeho písmena Pí a veľkým bazénom, zasadená do veľkej záhrady, sa nachádza pri krásnej pláži v jednej z najlepších polôh Lagonissi, prímorskej rezidenčnej oblasti len pol hodiny jazdy od centra Atén.

Elegantná jednopodlažná stavba s dvoma krídlami ponúka 823 m2 obytnej plochy. Srdcom domu je veľkoryso poňatá obývacia izba s vysokými stropmi. Rodinné krídlo zahŕňa rodičovský apartmán so spálňou a 2 ďalšie spálne, každá s vlastnou kúpeľňou, krídlo pre hostí ponúka apartmány s VIP spálňou, 3 ďalšie spálne, všetky s vlastnou kúpeľňou, a veľkú spoločenskú miestnosť. Všetky hlavné izby a spálne v dome majú prístup na terasu s bazénom.

Toto majstrovské dielo s luxusnými prvkami ponúka posilňovňu s parným kúpeľom a 2 kúpeľňami, kuchyňu so spotrebičmi Gaggenau a minimalistický nábytok značky Poliform Varenna, plne vybavený gril, vonkajšie posedenie s mramorovou lavicou a samostatný záhradný dom s 2 spálňami. Interiér aj exteriér zdobia prvky z masívneho dreva, mramoru a žuly. Najmodernejšie podlahové vykurovanie a centrálna klimatizácia zabezpečujú optimálnu teplotu, smart home systém ponúka kontrolu nad elektronikou. Základy domu zodpovedajú najnovším prísnym antiseismickým normám. Dom obklopuje upravená svieža záhrada, ktorá je súčasťou pozemku o celkovej rozlohe 5 160 m2.

Lagonissi ležiace na južnom predmestí Atén je obľúbená rezidenčná a rekreačná oblasť s plážami a luxusnými nehnuteľnosťami. Aténska riviéra ponúka množstvo pamiatok i nákupných možností, vyhliadok, kultúrnych podujatí a plno cieľov celodenných výletov.

Interiér 823 m2, pozemok 5 160 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    36487
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    823 m²
  • Pozemok
    5 160 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.