Rodinný dom, 4 izbový

Neopakovateľný priamy výhľad na hrad Devín zabezpečuje tento nový dvojpodlažný 4-izbový dom s troma kúpeľňami, inteligentným ovládaním a prémiovým štandardom.

Na prízemí domu sa nachádza vstupná hala so šatníkom a hosťovskou toaletou s umývadlom, spálňa s en-suite kúpeľňou s vaňou a toaletou, presvetlená obývacia izba spojená s jedálenskou časťou a kuchyňou s pracovnou žulovou doskou a spotrebičmi Siemens vrátane umývačky riadu so vstupom do komory. Na poschodí sú umiestnené dve izby, dve kúpeľne, jedna so sprchovým kútom a predprípravou na saunu, druhá s vaňou a WC, walk-in šatník a technická miestnosť.

Štandardom domu sú podlahy z dubového dreva, vo vybraných miestnostiach kvalitná laminátová podlaha a dlažba, drevo-hliníkové trojsklené okná, vonkajšie hliníkové elektrické žalúzie, rekuperácia, klimatizácia v celom dome a nadštandardné interierové dvere. Kúpeľne sú vybavené batériami značky Kludi, sprchou s podomietkovou batériou Hansgrohe, sanitou značky Laufen. Povrch schodiska tvorí masívne drevo z jaseňa, steny izieb sú obložené konštrukčným systémom Novatop (krížové lepené drevo). Dom je zabezpečený vstupom na odtlačky prstov, alarmom značky Jablotron a inteligentným ovládaním. Fasáda domu je obložená sibírskym smrekovcom.

Najstaršia obývaná lokalita Bratislavy dýcha hlbokou históriou a pokojom. V okolí domu sú možné prechádzky po turistických chodníkoch v národnej prírodnej rezervácii Devínska Kobyla, v pešej blízkosti sa nachádza zastávka MHD, kaviarne a reštaurácie.

Dom z CLT masívnych panelov sa nachádza v rekreačnom území, a preto je vedený ako budova na rekreačné účely s možnosťou celoročného bývania. Budova je veľmi vhodná pre alergikov a má veľmi dobré tepelno-izolačné vlastnosti. Túto modernú energeticky úspornú budovu s energetickým A certifikátom navrhol renomovaný český architektonický ateliér.

Interiér domu 146 m2, terasa 62 m2, pozemok 375 m2. Možnosť dlhodobého prenájmu aj susedného pozemku.

Cena nehnuteľnosti 599.000 EUR

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    36612
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    146 m²
  • Terasa
    62 m²
  • Garáž
    Áno
  • Úžitková plocha
    208 m²
  • Pozemok
    375 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.