Rodinný dom, 6 izbový

Rodinný dom s bazénom postavený pôvodne v roku 1899 ako škola, ktorú v obci založil Ferdinand d`Este, prispôsobený súčasným nárokom na bývanie sa nachádza v malej obci Jarkovice, 2km od zámku Konopiště, 5 km od Benešova, 3 km na golfové ihrisko Konopiště a 5 km od súkromného letiska Bystřice.

Dispozícia domu ponúka na prízemí kuchyňu, obývaciu izbu s francúzskymi oknami, kamenným krbom a vstupom na terasu a záhradu so starými jabloňami a kermi ríbezle. Ďalej 2 spalne, kúpeľňa, toaleta pre hostí, technická miestnosť a malá pivnica. V podkroví sú 3 izby a kúpeľňa.

Prízemie domu má nadštandardné vysoké stropy (3,7m), ktore dodávajú celému priestoru na elegancii a ľahkosti. Obvodové múry domusú 67cm hrubé a tak je dome príjemná teplota ai v lete a súčasne dobre udržuje teplo. Vybavenie zahŕňa veľké špaletové okná vyrobené po vzore pôvodných okien, vyhrievaný bazén so slanou vodou a diaľkovo ovládaným lamelovým zastrešením, protiprúdom a vonkajšou sprchou, plávajúcu podlahu s podlahovým vykurovaním na prízemí, klimatizáciu v podkroví, plne vybavenú kuchynskú linku, elektrický kotol, vlastná studňa s čističkou vody a veľký septik.

Kompletná rekonštrukcia a renovácia bola vykonaná počas rokov 1993-1994 a zahŕňala drenáž, zateplenie podláh, výmenu rozvodov elektriny a vody, obnovu fasády, strechy, odkapov, okien, prístavbu garáže, kúpeľne, čističku vody pre celý dom, rekonštrukciu studne. Ďalej bola vybudovaná diaľkovo ovládaná garáž a parkovanie pre 4 autá pred domom na vlastnom pozemku. Dom je priebežne opravovaný, v auguste 2021 sa uskutočnila výmena ponorného čerpadla v studni a stojatej tlakovej nádoby.

Miesto je od Prahyvzdialené 45 minút jazdy autom a je tak ideálne pre víkendy alebo život v prírode. Kúsok od domu sa nachádza rybník, zámocký park Konopiště je prechadzkou vzdialený cca 15 minút. Občianska vybavenosť je zaistená v okolitých obciach a susednom Benešove.

Interiér 209 m2, zastavaná plocha 440 m2, záhrada 473 m2, pozemok 913 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    36947
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    209 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    440 m²
  • Záhrada
    473 m²
  • Pozemok
    913 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.