Rodinný dom, 7 izbový

Kúzelné vidiecke sídlo vystavané v 18. storočí, ktoré predtým vlastnilo niekoľko holandských šľachtických rodín, sa nachádza v pôvabnej vidieckej oblasti okolo dediny Lage Vuursche neďaleko univerzitného mesta Utrecht. Dvanásť hektárov pozemku zahŕňa park, les a niekoľko hospodárskych budov.

Do nehnuteľnosti sa vstupuje kovanou železnou bránou a k hlavnému vstupu vedie kruhová príjazdová cesta s fontánou uprostred. Panstvo ponúka celkom 6 spální, všetky s en-suite kúpeľňami. V hlavnej budove je mramorová chodba na prízemí, ktorá vedie do niekoľkých elegantných obývacích a spoločenských miestností, na medziposchodí sa nachádza kancelária. Stavba prešla v 80. rokoch minulého storočia dôkladnou rekonštrukciou a teraz je starostlivo udržiavaná. V roku 1999 bola pridaná prístavba na recepcie a koncerty v podobe veľkej oranžérie postavenej v historickom štýle. S hlavnou budovou je spojená 150m dlhou podzemnou chodbou s mramorovou podlahou.

Oranžéria sa skladá z koncertnej sály s kapacitou až 200 ľudí a dômyselnou pohyblivou podlahou, ktorá ukrýva bazén s vírivkou. Tento priestor má tiež starožitný krb. Na prvom poschodí sa nachádza byt s obývacou izbou, kuchyňou, balkónom, dvoma spálňami a kanceláriami. Suterén oranžérie funguje na parkovanie až 10 áut, je prístupný výťahom. Viac ako päťdesiat áut môže tiež parkovať na pozemku. Panstvo je zasadené do romantickej záhrady s množstvom vzrastlých stromov, rybníkom, altánkom alebo rotujúcim dreveným pavilónom. Je perfektne upravený a ponúka nerušené výhľady.

Táto pamiatkovo chránená nehnuteľnosť sa nachádza v pešej vzdialenosti od mesta Lage Vuursche v oblasti s lesmi, piesočnými dunami a mokraďmi. Cesta autom do Uttrechtu trvá necelú polhodinu a Amsterdam je vzdialený približne 45 minút.

Úžitková plocha 3 681 m2, pozemok cca 12 hektárov.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37106
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    342 m²
  • Pozemok
    120 000 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.