Rodinný dom, 6 izbový

Na prvý pohľad nenápadný rodinný dom s klasickou doškovou strechou ukrýva moderný klimatizovaný interiér dokončený v špičkovom štandarde, pri zachovaní pasívnej energetickej náročnosti. Tento dom postavený v roku 1800 bol kompletne zrekonštruovaný v r. 2008 a je doplnený o kúpacie jazierko, vínnu pivnicu a samostatný domček pre hostí, domácu kanceláriu či ateliér.

Dispozícia ponúka na prízemí reprezentatívny vstup, otvorený priestor obývacej izby s krásnym výhľadom do záhrady, s krbom, veľkou plne vybavenou kuchyňou so značkovými spotrebičmi a jedálňou, ďalej hlavnej spálne s en-suite kúpeľňou (dizajnová vaňa, walk-in sprcha, umývadlo a toaleta ), herňu/domáce kino, technickú miestnosť, toaletu pre hostí a vstup do vínnej pivnice. Kľudová časť domu na poschodí zahŕňa 2 priestranné spálne s množstvom vstavaných skríň, kúpeľňu so sprchou, toaletou a umývadlom a technickú miestnosť. Domček pre hostí s vlastným vchodom aj terasa je kompletne sebestačný vrátane obývacej izby s výhľadom do vidieckej krajiny, kuchyňky a spálne s kúpeľňou.

Viac ako 2000 m2 veľká upravená záhrada s dizajnovým osvetlením a retenčnou nádržou na vodu priamo susedí s okolitými lúkami a pasienkami pre ovce a kone. Na pozemku sa ďalej nachádza stodola/garáž s krytou vyhrievanou terasou s posedením.

Dom sa nachádza v strednom Holandsku, na okraji mesta Bruchem, zhruba 10 minút jazdy od mesta 's-Hertogenbosch a polhodinu jazdy od jedného z najväčších národných parkov Holandska Biesbosch.

Úžitková plocha 255 m2, záhrada 242 m2.

Nehnuteľnosť z ponuky Residence 365 B.V., maklér Sarah Uysal.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37107
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    255 m²
  • Záhrada
    242 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.