Rodinný dom

Špičkovo zrekonštruované vidiecke panstvo z roku 1725 v severnej časti Amsterdamu je obklopené veľkou a krásnou záhradou s rybníkom a súkromným prístavom na rieke Amstel. Táto unikátna nehnuteľnosť ponúka okrem veľkej rezidenčnej časti tiež cca 830 m2 kancelárskych priestorov vhodných napr. ako reprezentatívne sídlo spoločnosti.

Hlavná budova so 7 spálňami a 6 kúpeľňami je po kompletnej rekonštrukcii starostlivo udržiavaná. Hlavný vchod sa otvára do predsiene, ktorá vedie do centrálnej haly, po ľavej strane je priestranná obývacia izba s krbom a po pravej strane je knižnica. Kuchyňa a rodinná miestnosť sú na nižšej úrovni. Všetky štyri úrovne spája výťah, z ktorých prvé dve obsahujú spálne, turecké kúpele a saunu.

Podlahy v hlavnom foyer a hale sú krásne vykachličkované, zvyšok izieb má parkety alebo drevené doskové podlahy. Centrálne schodisko má dekoratívne liatinovú balustrádu. Interiér je klimatizovaný, dvere sú dvojkrídlové obložkové alebo nové drevené, veľké okná udržujú interiér svetlý. Miestnosti na najvyššej úrovni majú rustikálne, bielo natreté odhalené stropné trámy. Kúpeľne sú vybavené špičkovou sanitárnou keramikou.

Súčasťou nehnuteľnosti je 120 m2 veľká garáž, murovaná terasa alebo nová prístavba vhodná pre ďalšie využitie.

Pozemok cca 22.200 m2.

Nehnuteľnosť z ponuky Residence 365 B.V., makléri Leslie D.T. de Ruiter, Pieter Joep van den Brink.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37109
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    840 m²
  • Pozemok
    22 200 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Severné Holandsko

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.