12-izbové sídlo

Priamo v biodiverznom prírodnom parku sa nachádza tento zrenovovaný historický dom z roku 1905. Unikátny interiér s vybavením od prestížnej talianskej značky Versace disponuje tiež smart home automatizovanými systémami. Dom ponúka panoramatické výhľady na okolitú zeleň na pozemku o veľkosti viac ako 63 árov. Objekt bol skolaudovaný v roku 2018.

V dome je celkom dvanásť izieb, z toho sedem spálni a sedem kúpeľní s nadštandardnými interiérovými prvkami značky Versace. Dom disponuje tiež strešnou terasou a samostatnou vínnou pivnicou. Na pozemku sú ďalšie budovy: konferenčné centrum s kapacitou pre 40 osôb, dom pre personál, ako aj garáže pre štyri autá s prípravou pre nabíjanie elektromobilov.

Vstupnú úroveň hlavnej budovy tvorí hosťovská spálňa, kúpeľňa, dva šatníky, vstupná hala s jedálenskou časťou a vstupom na terasu, kompletne vybavená kuchyňa, obývacia izba, ako aj miestnosť pre upratovačku a fitness štúdio.
Na 1. poschodí je umiestnená pracovňa s knižnicou, zen chodba vedúca do druhej spálne s balkónom a vlastnou obývacou izbou s en-suite kúpeľňou. Ďalej tu je hlavná spálňa so šatníkom a en-suite kúpeľňou so solitérnou vaňou i walk-in sprchovým kútom. Druhé poschodie domu tvoria tri spálne s en-suite kúpeľňami a ďalšia spálňa so vstavanými skriňami. V kaštieli sa nachádza aj tajná miestnosť.
Samostatne stojaci dom s konferenčnou miestnosťou disponuje otvorenou spálňou s en-suite kúpeľňou, vnútorným bazénom a tanečnou sálou.

Vybavenie zahŕňa interiérové dizajnové prvky zn. Versace Home Design, drevené eurookná, podlahové vykurovanie, solárne panely, štukové stropy, tapety na stenách, krb, krištáľové lustre, schodiskový luster z optických vlákien, zabudované kuchynské spotrebiče značky Siemens, projektor a audio systém, v exteriéri kamerový sytém, automatické závlahy, studňu a fontánu. Možnosť parkovania na pozemku pre 36 áut. Na pozemku je vybudovaná predpríprava na vonkajší bazén a soľnú jaskyňu s oddychovou zónou.

Dom má strategickú polohu – je vzdialený iba 25 km od Bratislavy. Na českú i rakúsku diaľnicu sa dostanete do 1 hodiny cesty autom. Pokojné prostredie plné zelene so súkromným parkom robí z objektu výnimočne reprezentatívne miesto na rezidenčné, ale i podnikateľské účely. Atraktívne vinohradnícke oblasti v Pezinku a Modre sú vzdialené iba pár minút jazdy autom.

Zastavaná plocha 1 288 m2, pozemok 6 337 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37190
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    870 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    1 288 m²
  • Pozemok
    6 337 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.