Rodinný dom, 7 izbový

Priestranný a kvalitne vybavený rodinný dom so saunou, krbom a terasou stojí v centre obce Veverská Bítýška obklopenej lesmi. Obľúbená lokalita v dosahu moravskej metropoly sa rozkladá v blízkosti Brnenskej priehrady či hradu Veveří.

Prízemie tvorí vstupná hala so šatníkom a priechodom "suchou nohou" do garáže, ďalej izba s oknami do ulice (môže slúžiť ako samostatná garsónka), hala, obývacia izba prepojená s kuchyňou, jedálňou a záhradné terasou, samostatná toaleta a práčovňa/technická miestnosť. Z obývacej izby možno vyjsť po schodisku do podkrovia, kde sa nachádza pracovňa, klubovňa s barom a čajovou kuchynkou, komora, spálňa s en-suite kúpeľňou a veľkými vstavanými skriňami, ďalšie 2 spálne, centrálne kúpeľňa, samostatná toaleta a knižnica na otvorenej galérii. Odtiaľto vedie priame schodisko do predsiene. Dom je čiastočne podpivničený.

Dom bol zrekonštruovaný v r. 2002. Súčasťou vybavenia sú drevené eurookná a francúzske okná s vnútornými žalúziami, strešné okná Velux s roletami, veľkoformátová dlažba, interiérové ​​dvere zo smrekového masívu, podlahové vykurovanie (kuchyňa, obývacia izba, kúpeľne a vstupná hala), klimatizácia podkrovia a 1 izby na prízemí, krb, podsvietené podhľady s automatickým ambientným osvetlením, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi (umývačka, 2 rúry, kávovar, americká chladnička s výrobníkom ľadu, chladničky na víno, indukčná varná doska, veľký digestor nad varným ostrovčekom). Vykurovanie zabezpečuje nový plynový kotol. Na dvore je infrasauna, žulová fontána, pergola s vysúvacou markízou na diaľkové ovládanie, garáž pre 2 autá s miestom na uskladnenie kolies a ďalšieho vybavenia a s novými automaticky osvetlenými vrátami na diaľkové ovládanie.

Obec leží 25 kilometrov od stredu Brna, v krásnej krajine na sútoku Svratky a Bieleho potoka, medzi dvoma veľkými prírodnými parkami. Funguje tu materská a základná škola, ZUŠ, pošta, knižnica, predajne potravín, drogérie, pekárne, mäsiarstvo, niekoľko reštaurácií, futbalové ihrisko alebo hokejový štadión. Dopravné spojenie s Brnom a okolitými mestami zaisťujú autobusové linky, cesta k električkovej zastávke Zoologická záhrada trvá 17 minút.

Interiér 594 m2, terasa 73 m2, zastavaná plocha 294 m2, pozemok 367 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37211
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    594 m²
  • Terasa
    73 m²
  • Garáž
    Áno
  • Úžitková plocha
    667 m²
  • Zastavaná plocha
    294 m²
  • Pozemok
    367 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    D
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.