Rodinný dom, 5 izbový

Dvojpodlažný moderne vybavený rodinný dom s bazénom a osvetleným prírodným jazerom sa rozprestiera na priestrannom pozemku veľkom takmer 19 árov. Jeho súčasťou je tiež upravená záhrada s ihličnanmi a dvoma altánkami s krbom. Dom sa nachádza len pár minút od Bratislavy v meste bohatom na históriu – v Stupave.

Na prízemí domu je vstupná hala s toaletou a umývadlom, kúpeľňa s masážnym sprchovým kútom, spálňa, obývacia izba s krbom obloženým pieskovcom a východom na terasu, podsvietená kuchyňa s ostrovčekom, jedálenská časť a špajza. Do domu sú zabezpečené aj ďaľšie vstupy priamo z garáží.
Na poschodí sa nachádza galéria, spálňa s východom na terasu s walk-in šatníkom, ďalšie dve spálne s balkónom. Na pochôdznej povale sa nachádza dostatok úložného priestoru.
V zapustenom podlaží domu je umiestnená sauna, priestor pre fitness, kotolňa Buderus, miestnosť s bazénovou technikou, dvojgaráž a množstvo úložného priestoru.

Vybavenie interiéru zahŕňa drevené parkety z dubu a jaseňa, podlahové kúrenie, drevené okná, elektrické rolety na diaľkové ovládanie, drevené interiérové dvere, kompletne vybavená kuchyňa vrátane vstavaných spotrebičov. Osvetlenie v dome je zabezpečené inteligentným ovládaním s LED podsvietenými podhľadmi.
Vybavenie exteriéru zahŕňa dva altánky s krbom a sedením, bazén, vŕtanú studňu s 30m hĺbkou, kúpacie osvetlené jazero s hĺbkou 3,5 m, záhradné osvetlenie a automatické závlahy. Na pozemku je k dispozícii vonkajšie parkovanie, ako aj v garážach domu. Vstup na pozemok je možný z dvoch ulíc. Pozemok je ohradený kamenným múrom.

Stupava patrí vďaka svojej vynikajúcej polohe a prírodnému a kultúrnemu bohatstvu, medzi najnavštevovanejšie mestá pri Bratislave. Stupavský park so vzácnymi drevinami patrí medzi najkrajšie v Bratislavskom kraji. Leží v bezprostrednej blízkosti prírodných rezervácií, cyklotrás a turistických chodníkov. Z východnej strany mesto susedí s pohorím Malých Karpát a turisticky obľúbeným hradom Pajštún. Na západe tečie hraničná rieka Morava.

Interiér domu 295 m2, garáže 84 m2, terasa 12 m2, balkón 6 m2
Pozemok 1 870 m2 (pozemok pod domom, priľahlý pozemok, druhý stavebný pozemok využitý ako kúpacie jazero a podiel na prístupových komunikáciách)

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37287
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    379 m²
  • Terasa
    12 m²
  • Balkón
    6 m²
  • Garáž
    Áno
  • Úžitková plocha
    397 m²
  • Pozemok
    1 870 m²
  • Parkovanie
    4x vonkajšie a 3x garážové parkovacie státia
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.