Rodinný dom, 7 izbový

Pozoruhodná rezidencia s pozemkom o rozlohe vyše 20 000 m2 je jednou z iba 4 exkluzívnych nehnuteľností v architektonicky chránenej štvrti Lower Waverly v Severnej Karolíne. Rezidencia je dôstojne zasadená pri brehu rieky Waccamaw, elegantne ukrytá v dokonalom súkromí za nádhernou tepanou železnou bránou a vjazdom lemovaným 300 rokov starou dubovou alejou.

Interiéry sú očarujúcou prehliadkou vynikajúceho dizajnu a remeselného spracovania. Sú vybavené obložením z orechového, čerešňového, mahagónového, hikorového a topoľového dreva, ktoré je krásne skombinované s farebným sklom a mosadznými a krištáľovými lustrami. Ďalšími luxusnými prvkami sú starožitné anglické dlaždice a talianskej zábradlia u schodisko. Veľké domáce kino v štýle 20. rokov 20. storočia kombinuje historickú estetiku s najnovšími technológiami. Sofistikovaná kuchyňa je vybavená skrinkami z čerešňového dreva. Dva prepychové apartmány sa otvárajú do nádherných vonkajších priestorov. Hlavná spálňa ponúka veľkú kúpeľňu a obývaciu predizbu. Dvojica terás poskytuje výhľad do nedotknutej prírodnej krajiny okolo rieky Waccamaw. Táto opulentná usadlosť, inšpirovaná ikonickou plantážou Natchez v Mississippi z roku 1841, poteší náročného znalca umenia a nehnuteľností.

Pozemok 21 853 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38444
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Pozemok
    21 853 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.