Rodinný dom, 7 izbový

Práve dokončená novostavba murovaného rodinného domu s vonkajším bazénom je súčasťou vilovej štvrť v časti Prahy 6 Nebušice, obľúbenej predovšetkým pre blízkosť neporušenej prírody ai letiska a medzinárodných škôl.

Prízemie tvorí 65metrový obytný priestor s oddychovou časťou, jedálňou a kuchyňou, ďalej toaleta, práčovňa s úložným priestorom, technická miestnosť, veranda a zádverím s priamym vstupom do garáže. Z obývacej izby je možné vyjst na terasu s bazénom alebo vystúpiť po pohodlnom schodisku do 1. poschodia. Tu je 1 spálňa s šatníkom a kúpeľňou, druhá spálňa s kúpeľňou, ďalšími 2 väčšími a 2 menšími izbami, centrálnou kúpelňou a schodiskovou chodbou.

Energeticky veľmi úsporná stavba bola dokončená v r. 2021. Fasádu zdobí murivo Vandersanden a kamenné parapety, okná sú plastové s nemeckými profilmi Veka. V dome je podlahové vykurovanie, podlahová krytina kvalitnej nemeckej značky MEISTER, španielske veľkoformátové obklady a dlažby Cifre Ceramica, klimatizácia Toshiba (na 1. poschodí). Obývačku zútulňuje krb, primárnym zdrojom vykurovania je plynový kotol Vaillant. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi Miele (indukčnou varnou doskou, mikrovlnnou a elektrickou rúrou, digestorom, nahrievačom riad, konvektomatu, chladničkou, mrazničkou, kávovarom). Kúpeľňové zariaďovacie predmety sú značiek Villeroy & Boch a Grohe. K vybaveniu patrí zabezpečovací systém Jablotron a videotelefón. Parkovanie je zabezpečené v dvojgaráži s bránami Hörmann a na dvoch vonkajší stojiskách. Vonkajší bazén s posuvným krytím, slanou vodou a protiprúdom má rozmery 7 x 3 m, ohrev je tepelným čerpadlom.

Pokojnú rezidenčnú oblasť obklopuje z jednej strany rozľahlý lesopark v Divokej Šárke, z druhej strany les Hlásek. Len pár krokov od domu je medzinárodná škola International School of Prague, v Nebušiciach fungujú aj štátne materské a základné školy aj ZUŠ, supermarket, pošta, lekáreň a niekoľko gastro prevádzok. K stanici metra Bořislavka trvá cesta autobusovou linkou iba 6 minút, veľmi rýchlo je i cesta na letisko a napojenie na Pražský okruh.

Interiér 261,1 m2, zastavaná plocha 234 m2, záhrada 451 m2, pozemok 685 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40541
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    261 m²
  • Zastavaná plocha
    234 m²
  • Záhrada
    451 m²
  • Pozemok
    685 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.