Usadlosť / statok

Majestátny ranč Santa Elena v argentínskom Luján sa skladá z krásneho letoviska obklopeného prírodou, pôsobivých záhrad a poľnohospodárskej, chovnej i lesnej pôdy.

Nehnuteľnosť z 20. storočia je situovaná hneď vedľa rieky Luján, iba 75 km od Buenos Aires. Okrem oblasti vyhradenej pre poľnohospodárstvo, lesníctvo, chov dobytka a oviec, má aj celú ďalšiu škálu využitia ako sú hotelové služby, cestovný ruch, voľný čas, rekreácia alebo mnohé spoločenské akcie.

Hlavný dom pripomínajúci anglo-normanský zámok bol postavený v roku 1943 na malom kopci a poskytuje nádherné výhľady do okolia. V suteréne domu (565 m2) sa nachádza kuchyňa, špajza, vínna pivnica, práčovňa, upratovacie priestory, kúpeľne a ďalšie. V prízemí (870 m2) je veľká vstupná a prijímacie hala a 3 prepojené haly s výhľadom na veľkú verandu (329 m2), ktorá je ideálnym miestom pre stretávanie. Ďalej tu nájdete apartmán pre hostí, obývaciu izbu, ďalšiu kuchyňu, jedáleň a 2 kúpeľne. Poschodie (500 m2) má celkom 15 spální, vrátane jednej hlavnej s krbom, kúpeľňou, šatníkom, samostatnou pracovňou a miestom na čítanie. Podkrovie (385 m2) ponúka ďalšie 2 spálne, kúpeľňu a najlepší výhľad na celé priestranstvo. Vo všetkých priestoroch boli použité vysoko kvalitné materiály. Všetky podlahy, strecha, schodisko a okrasné dekorácie sú vyrobené zo surového dreva a sú vo výbornom stave.

Menej ako 100 metrov od hlavného domu stojí tiež secesná kaplnka s nádhernými vitrážami. Má kapacitu pre 50 osôb a potrebné povolenia na náboženské obrady.
K pozemkom ďalej patria stajne a skladové priestory (200 m2), 14 hektárov záhrad s rastlinami a stromami z rôznych častí sveta, 400 hektárov lesov so 7 prepojenými lagúnami, antukový tenisový kurt a plavecký bazén (25m x 12,5m) s malou budovou ( 60m2) zahŕňajúci šatňu, kúpeľne a otvorený salónik.

Pozemok 877 hektárov; Budovy cca 2 800 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    28617
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Úžitková plocha
    2 800 m²
  • Pozemok
    8 770 000 m²
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie usadlosti/statky v lokalite Pampa

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.