Usadlosť / statok

Pólo klub La Felicita situovaný priamo v srdci argentínskej pólo komunity sa rozprestiera na pozemku so 77 hektármi a pýši sa celkom novou budovou so sálou pre 200 hostí.

Dom ponúka nerušené výhľady na celý rozľahlý pozemok, predovšetkým však na hlavné pólo ihrisko. Špičkovo vybavený dom so slavónskymi dubovými podlahami a obložením disponuje prémiovými povrchovými úpravami. V dome sa nachádza recepcia, priestranná hala s kapacitou pre 200 osôb, jedáleň pre 20 osôb a v neposlednom rade 5 en-suite spální s kúpeľňami a šatňami. K dispozícii je tiež garáž pre 6 vozidiel.

Pozemky ďalej zahŕňajú osvetlený tenisový kurt, šesť pólo ihrísk (s výbornou drenážou), stajne pre 44 koní, veterinárnu kliniku, tréningové ihrisko a krytý jazdecký areál (2000 m2). V klubovni, ktorá má 500 m2 sú šatne a všetko ďalšie potrebné vybavenie pre hostí. V neposlednom rade je tu penzión a bývanie pre zamestnancov. Upravené záhrady sú zaistené zavlažovacím systémom.

Pozemok: 77 hektárov; hlavný dom: 2.800 m2, klubovňa: 500 m2; jazdiareň: 2 000 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    28620
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Úžitková plocha
    3 300 m²
  • Pozemok
    770 000 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.