Usadlosť / statok

Starobylý toskánsky statok, ktorý bol zrekonštruovaný a prispôsobený pre pohodlné vidiecke sídlo, leží medzi mestečkami Rapolano Terme a Monte San Saviano. Zo slnečných pozemkov môžete v diaľke vidieť starobylé mesto Siena.

Statok s plochou 360 m2 bol postavený v 16. storočí a pred nedávnom zrenovovaný. Interiér sa môže pochváliť kvalitnými materiálmi, ako sú terakotové dlaždice na podlahe, kamenné krby, drevené stropné trámy, tehlové oblúky, drevené schody. Dvojpodlažný dom zahŕňa obývaciu izbu, jedáleň, kuchyňu, spálňu, dve kúpeľne, práčovňu a dláždené nádvorie na prízemí. V poschodí sú dve spálne, obe s vlastnou kúpeľňou a jedna navyše s šatňou, obývacia izba a chodba.
Na pozemku s rozlohou 20 ha sa nachádza aj spevnená plocha ideálne na stolovanie priamo pod slnkom alebo hviezdami a až 2 m hlboký bazén. Tiež tu nájdete veľkú upravenú záhradu s okrasnými rastlinami, olivový háj s 500 stromami a zalesnenú plochu.

Hoci je statok v ústraní, je neďaleko od mestečka Rapolano Terme s dvoma termálnymi kúpeľmi a kompletnou mestskou vybavenosťou. Pri svojej polohe a jedinečnej atmosfére bude ideálny na prenájom ubytovania aj ako trvalé rodinné sídlo.

Interiér 360 m2, pozemok 20 ha, bazén 6x12 m.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    30827
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Úžitková plocha
    360 m²
  • Pozemok
    200 000 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.