Byt, 3 izbový

Luxusný, čiastočne zariadený moderný byt s 2 spálňami a 2 kúpeľňami, navrhnutý architektonickým štúdiom de.fakto, na 2. poschodí luxusnej rezidencie s výťahom a parkovaním v centre Prahy. Historický dom s klasicistickou fasádou prešiel kompletnou nákladnou rekonštrukciou vrátane inštalácie nových úsporných technológií. Budova stojí vo výhodnej lokalite s výbornou dopravnou dostupnosťou, pár krokov od stanice metra Námestie Republiky (trasa B), električkových liniek a nákupných centier Palladium a Kotva, v pešom dosahu Staromestského a Václavského námestia.

Interiér bytu tvorí priestranná svetlá obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou a jedálňou, hlavná spálňa s plne vybavenou en-suite kúpeľňou, druhá spálňa, samostatná kúpeľňa (vaňa, sprchovací kút, toaleta, bidet. spŕška), šatník a veľká vstupná hala so vstavanými skriňami.

Špičkové vybavenie a prevedenie, drevené podlahy, podlahové kúrenie v kúpeľniach, vysoké stropy, bezpečnostné dvere, chladenie a sálavé vykurovanie v stenách a stropoch, systém nútenej výmeny vzduchu, inteligentný systém ovládania domácnosti, WiFi, práčka so sušičkou, indukčná varná doska, umývačka, mikrovlnná rúra, kávovar, 2 chladničky s mrazničkami. Možnosť prenájmu parkovacieho státia v garáži blízko domu za 7000 Kč mesačne. Poplatky za spoločné služby a spotrebu energií: 10.300 Kč / mes.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    22389
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    186 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.