Byt, 3 izbový

Kompletne zariadený byt v modernej rezidencii v priamom susedstve parku Stromovka. Plne zariadený byt s 2 spálňami a 2 kúpeľňami je situovaný na prízemí nedávno zrekonštruované rezidencie v pokojnej ulici v prestížnej pražskej štvrti Bubeneč s rýchlym spojením do centra a plnou vybavenosťou v okolí. Pár zastávok električiek k staniciam metra Hradčanská a Vltavská, v blízkom dosahu parku na Letnej, Pražského hradu, letiska a medzinárodných škôl v Prahe 6.

Interiér tvorí obývacia izba s jedálenským priestorom a plne vybavenou kuchyňou, 2 spálne - hlavná spálňa s veľkým walk-in šatníkom a en-suite kúpeľňou, druhá kúpeľňa a vstupná chodba. Obe kúpeľne sú vybavené sprchovacím kútom a toaletou. Byt je orientovaný do tichého dvora s upravenou zeleňou.

Vinylové podlahy, veľké okná, dostatok vstavaných skríň a úložných priestorov, práčka, umývačka, mikrovlnná rúra, TV, videotelefón, pivnica 5,8 m2. K dispozícii je jedno podzemné garážové parkovacie státie (zahrnuté v cene nájmu). Preddavky na spoločné služby a spotrebu energií vrátane internetu a TV od UPC 8.000 Kč / mes. K dispozícii od februára 2020.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    22600
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    88 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    D
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.