Byt, 2 izbový

Zariadený mezonetový byt so zaujímavo riešenou kúpeľňou a parkovaním, situovaný na 2. poschodí renovovaného vinohradského domu s výťahom. Dom stojí vo vyhľadávanej rezidenčnej lokalite na Vinohradoch v blízkosti staníc metra Muzeum, Námestie Mieru a I.P.Pavlova s ​​plnou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí, v pešom dosahu Riegrových sadov a centra Prahy, pár minút od Václavského námestia.

Byt ponúka vstupnú chodbu so vstavanou skriňou, obývaciu izbu s plne vybaveným kuchynským kútom, galériu s otvorenou spálňou a priľahlou kúpeľňou, ktorej vonkajšia celopresklená stena je orientovaná do priestoru nad vstupom do bytu, ďalej samostatnú toaletu.

Vysoké stropy, drevené podlahy, dlažba, žalúzie, bezpečnostné vstupné dvere, centrálne kúrenie, práčka, mikrovlnná rúra, TV. V cene je zahrnuté parkovacie státie v garáži v budove. Poplatky za spoločné služby, vodu a vykurovanie: 4.000 Kč. Elektrina sa platí zvlášť. K dispozícii od polovice februára 2020.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    2856
  • Mesačné nájomné
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    63 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.