Byt, 3 izbový

Ponúkame na prenájom novo zrenovovaný, plne zariadený byt s dizajnovými prvkami na 3. poschodí kompletne novo zrekonštruovanej budovy s výťahom a upravenou spoločnou záhradou vo vnútrobloku. Dom sa nachádza v pokojnej ulici v tesnej blízkosti Riegrových sadov, minútu chôdze od námestia Jiřího z Poděbrad so stanicou metra, zastávkou električiek, stanoviskom pravidelných farmárskych trhov a množstvom kvalitných kaviarní, trendy bistier a reštaurácií. Vyhľadávaná lokalita s veľmi rýchlou dostupnosťou do centra a k plnej občianskej vybavenosti.

Interiér bytu tvorí priestranná vstupná hala so vstavanou skriňou s podsvietenou bridlicovou doskou, obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou a raňajkovým pultom, hlavná spálňa s posteľou Hästens a malou komorou, pracovňa / druhá spálňa a kúpeľňa s vaňou so sprchovou zástenou a toaletou. Obe spálne sú orientované do tichého dvora.

Kvalitné vybavenie a prevedenie, vysoké stropy, veľké okná, drevené podlahy, dlažba, vstavané skrine v oboch spálňach, svietidlá Artemide, rolety, plynový kotol, práčka, sušička, umývačka, indukčná varná doska, TV, pivnica. Poplatky za spoločné služby a spotrebu energií sa hradia zvlášť.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32310
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    86 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    E
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.