Byt, 1 izbový

Prakticky zariadený 1-izbový byt s nádherným výhľadom v modernom projekte III Veže s vlastným fitnescentrom, recepciou a strešnou záhradou. Okolie ponúka všetko potrebné pre aktívny život - relax, nákupy, zábavu aj športové či kultúrne vyžitie. V pešej blízkosti sa nachádza nákupné centrum Vivo (Polus City Center), plaváreň, športová hala Pasienky, futbalový štadión, jazero Kuchajda aj Štrkovec i centrum NTC.

Byt tvorí veľká obytná miestnosť s kuchyňou vybavenou všetkými spotrebičmi (sporák, rúra, mikrovlnná rúra, chladnička), ďalej vstupná chodba a kúpeľňa s vaňou, práčkou a toaletou. Vstavaná skriňa v chodbe poskytuje dostatok úložného priestoru.

Byt je presvetlený, nachádza sa na 18. poschodí z 24 s troma rýchlovýťahmi. Štandard bytu tvoria hliníkové okná a bezpečnostné protipožiarne dvere. Pre zvýšenú bezpečnosť má každá z veží vlastnú recepciu s 24 hodinovým strážnym servisom, ktorá monitoruje vstup ako aj spoločné priestory. Na 5. podlaží má každá veža vlastné fitnescentrum, meeting room a spoločenskú miestnosť priamo spojenú so strešnou záhradou výlučne pre rezidentov. Na prízemí obytného komplexu III Veže je okrem iného pizzeria, steak house, potraviny, bankomat a iné. Parkovanie je možné v podzemí a na troch nadzemných podlažiach.

Interiér 40 m2

Mesačný nájom 450 EUR vrátane parkovacieho státia + 150 EUR energie a služby

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32490
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Poplatky za služby
    150 EUR Mesačne
  • Celková plocha
    40 m²
  • Parkovanie
    parkovacie státie v garáži domu
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.