Byt, 3 izbový

Ponúkame na prenájom štýlovo zariadený 3-izbový byt situovaný v historickom dome na pešej zóne v centre Starého Mesta. Na dosah ruky je kompletná občianska vybavenosť vrátane reštaurácií, kaviarní, bánk a obchodov. K dispozícii od júla 2022.

Byt na prvom poschodí sa dispozične delí na priestrannú vstupnú chodbu so vstavaným šatníkom, obývaciu izbu, samostatnú kuchyňu s jedálňou, 2 spálne, kúpeľňu so sprchovým walk-in kútom a práčkou a samostatnú toaletu.

K štandardnému vybaveniu bytu patria drevené okná s trojsklom, drevené parkety, nastaviteľné LED osvetlenie, bezpečnostné protipožiarne dvere. Ozdobné štuky a krištáľové lustre na takmer štvormetrových stropoch tvoria neopakovateľnú atmosféru bytu. Kúpeľňa a toaleta sú obložené mramorom, v kuchyni sú vstavané spotrebiče značky Siemens a žulová kuchynská doska. Spálňa je zariadená skriňou vyrobenou na mieru a posteľou Kare Design. Vybavenie celého bytu tvoria kvalitné francúzske, talianske a nemecké značky. Vchod do bytového domu s výťahom je na elektronický čip, nainštalované tu sú aj kamery a videovrátnik. K bytu prislúcha vlastná pivnica a možnosť vstupu na spoločnú terasu pre obyvateľov domu.

Mesačný nájom 1 695 Eur + 200 Eur záloha za energie a služby.

K bytu je možné prenajať parkovacie miesto v garáži za 250 Eur mesačne.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33329
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Poplatky za služby
    200 EUR Mesačne
  • Celková plocha
    110 m²
  • Parkovanie
    garážové státie 250 EUR/mes
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.