Byt, 3 izbový

Ponúkame na prenájom kompletne novo zrenovovaný byt v atraktívnej lokalite v centre historickej Prahy. Byt s priamym výhľadom na Maiselovu synagógu leží na 3. poschodí citlivo zrekonštruovaného secesného domu z r. 1902 s výťahom a kamerovým systémom v bezprostrednom susedstve prestížnej Parížskej ulice. Lokalita so širokou ponukou kvalitných reštaurácií, kaviarní, luxusných obchodov, s výbornou dopravnou dostupnosťou, pár minút chôdze od Staromestského námestia a nábrežia Vltavy.

Byt tvorí obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou a výhľadom na Maiselovu synagógu, 2 samostatné spálne orientované do pokojného vnútrobloku, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou a priestranná vstupná hala.

Zachované pôvodné prvky, vysoké stropy, renovované dubové parkety, terazzo, bezpečnostné vstupné dvere, centrálne plynové vykurovanie, podlahové kúrenie v kúpeľni, indukčná varná doska, umývačka, mikrovlnná rúra, videotelefón, dátové rozvody, samostatné merače energií, vstup do budovy na čip. Možnosť parkovania v blízkom hoteli Intercontinental. Poplatky za spoločné služby a spotrebu energií vo výške 4000 Kč mesačne sa platia zvlášť.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33929
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    74 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.