Byt, 3 izbový

Ponúkame dlhodobý prenájom moderného 3 izbového bytu na 1. nadzemnom podlaží v novostavbe viladomu situovaného v lukratívnej lokalite na pomedzí bratislavskej Kalvárie a Slavína. Vďaka juhozápadnej orientácii a výnimočnej polohe v centre mesta, no zároveň v dostatočnej vzdialenosti od každodenného ruchu, ponúka tento veľkometrážny byt príjemné bývanie v pokojnom prostredí s výhľadom na zeleň Horského parku. Plná občianska vybavenosť v okolí, len pár minút cesty autom do najužšieho centra mesta a dobrá dopravná dostupnosť MHD (trolejbus, autobus).

Plne zariadený byt tvorí vstupná chodba so šatníkovou skriňou, otvorený priestor obývacej izby s jedálenskou časťou a plne vybavenou kuchyňou so vstupom na priestrannú slnečnú terasu (40 m2), hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou (vaňa, toaleta), ďalšia spálňa (s možnosťou rozdelenia na 2 izby so samostatným vstupom) a zdieľaná kúpeľňa (sprchový kút, toaleta).

Interiér zahŕňa bezpečnostné vstupné dvere, gresovú veľkoformátovú dlažbu, francúzske hliníkové okná s vonkajšími elektrickými žalúziami a bezfalcové dvere značky Sapeli. V kuchynskej linke sú zabudované spotrebiče Ariston najvyššej rady Hotpoint (indukčná varná doska, teplovzdušná rúra, mikrovlnná rúra, chladnička, mraznička, umývačka riadu). Byt disponuje videovrátnikom. Patrí k nemu 1 garážové parkovacie miesto, 1 parkovacie státie v uzavretom dvore a samostatný pivničný priestor (6 m2). Nájomcom je k dispozícii upravená záhrada vo vnútornom areáli.

Nadštandardné vybavenie zahŕňa aj podlahové vykurovanie a klimatizáciu vo všetkých izbách, pričom vykurovanie bytu je zabezpečené aj fan-coil jednotkami vstavanými do podlahy. Ohrev teplej vody zabezpečuje centrálna kotolňa domu a na streche umiestnené solárne panely. Upratovanie spoločných priestorov zabezpečené na náklady prenajímateľa.

Mesačný nájom 2 500 EUR + 500 EUR energie mesačne.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34028
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Poplatky za služby
    500 EUR Nezahrnuté
  • Podlahová plocha
    128 m²
  • Terasa
    40 m²
  • Celková plocha
    174 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    6 m²
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.