Byt, 2 izbový

Nový, vysoko kvalitný, plne zariadený byt s 25 m2 terasou a parkovaním na prízemí rodinného domu so záhradou, situovaný v rezidenčnej zástavbe v Prahe 5 Motole. Kľudná lokalita pár minút chôdze od zastávky električiek smer Anděl (stanica metra na trase B, obchodné centrum Nový Smíchov), v blízkom dosahu stanice metra Nemocnice Motol, trasa A. 10 minút jazdy do centra, na diaľnici D5 a na letisko, v dobrej dostupnosti k Nemeckej a Francúzskej medzinárodnej škole. V okolí sa nachádza aj park a športový areál Ladronka, obora Hviezda a golfové ihrisko Motol.

Byt tvorí obývacia izba s jedálenským pultom, kvalitné, plne vybavenou kuchyňou a francúzskymi oknami s prístupom na terasu, 1 spálňa so stenou vstavaných skríň, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, hala so vstavanými skriňami a vstupná chodba.

Nadštandardné vybavenie a prevedenie, nové a nepoužité spotrebiče a nábytok, bezbariérový prístup, veľkoformátová dlažba, podlahové vykurovanie, bezpečnostné vstupné dvere, vstavané skrine a úložné priestory, drevohliníkové okná s trojsklami, žulové okenné parapety, elektricky ovládané predokenné rolety, práčka, kuchynské spotrebiče Miele (vr. indukčnej varné dosky, umývačky a mikrovlnnej rúry), chladničky Liebherr, alarm napojený na PCO, WiFi, satelitný príjem. V cene je zahrnuté 1 parkovacie státie na uzavretom pozemku. Poplatky za spoločné služby, vodu a vykurovanie: 2500 Kč mesačne. Elektrina sa hradí zvlášť.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34265
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Podlahová plocha
    42 m²
  • Terasa
    25 m²
  • Celková plocha
    67 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.