Byt, 2 izbový

Svetlý, južne orientovaný byt pár krokov od stanice metra Dejvická. Ponúkame na prenájom kompletne novo zrekonštruovaný, plne klimatizovaný, zariadený byt na 3. poschodí dobre udržiavaného bytového domu s výťahom a veľkou záhradou vo vnútrobloku, v bezprostrednej blízkosti zastávky električiek, stanice metra Dejvická a kompletnej občianskej vybavenosti vr. obľúbených pravidelných farmárskych trhov na Víťaznom námestí. Lokalita s výbornou dostupnosťou do centra, na letisko a do medzinárodných škôl, v pešom dosahu Pražského hradu a parku Stromovka.

Interiér bytu tvorí priestranná obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou a jedálňou, 1 spálňa s en-suite kúpeľňou so sprchovacím kútom, samostatná toaleta, technická komora a vstupná hala so vstavanými skriňami a úložnými priestormi.

Vysoký štandard prevedenia, vinylové plávajúce podlahy, veľkoformátová dlažba, bezpečnostné vstupné dvere, žalúzie, plynový kotol, práčka, sušička, umývačka, mikrovlnná rúra, TV, alarm, pivnica. Vnútroblok domu tvorí upravený pokojný park s lavičkami s prístupom iba pre obyvateľov priľahlých domov. Možnosť prenájmu garážového státia v neďalekom hoteli za 2700 Kč mesačne. Poplatky za spoločné domové služby a spotrebu energií: 5000 Kč mesačne.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34345
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    73 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.