Byt, 4 izbový

4-izbový penthouse bez susedov na strešnom poschodí s vysokými stropmi v lukratívnej štvrti Slavína s terasami a s panoramatickým výhľadom na Bratislavu ponúkame na prenájom v moderne zrekonštruovanom historickom dome s výťahom, pivnicou a parkovacím státím.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná hala so vstavaným šatníkom, obývacia izba s kuchyňou a jedálenskou časťou, 2x samostatný walk-in šatník, spálňa s východom na terasu s výhľadom na Kolibu a Vinohrady, hlavná spálňa s výhľadom na Slavín, tretia spálňa s výhľadom na mesto, samostatná toaleta s umývadlom, kúpeľňa obložená mramorom s walk-in sprchovým kútom. Všetky izby vrátane obývacej majú vstup na terasu, ktorá obklopuje celý byt. K bytu prináleží pivnica a parkovacie státie za príplatok.

Štandardom vybavenia sú drevené dubové parkety, podlahové kúrenie, vlastný plynový kotol Viessman, stropné chladenie, hliníkové okná s trojsklom, vonkajšie hliníkové elektrické žalúzie, bezpečnostné dvere, kuchynský ostrovček z mramoru, kuchynské elektrospotrebiče Siemens, Samsung QLED FRAME TV, luxusné svietidlá a dizajnový nábytok.

Lokalita má výbornú strategickú polohu, nachádza sa v blízkosti Prezidentského paláca a jeho záhrady, Bratislavského hradu a historického centra. Miesto patrí medzi vôbec najžiadanejšie v Bratislave, do centra sa pešou chôdzou dostanete do 5 minút. Kúsok je to i na príjemnú prechádzku do lesoparku. V okolí je výborná dostupnosť kamkoľvek v Bratislave či už MHD alebo autom.

Interiér 102 m2, terasy 82 m2

Cena za prenájom 2.150 EUR/mes. + 350 EUR/mes. záloha za energie a služby.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40742
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Poplatky za služby
    350 EUR Mesačne
  • Podlahová plocha
    102 m²
  • Terasa
    82 m²
  • Celková plocha
    184 m²
  • Parkovanie
    150 EUR/mesiac parkovacie státie v zakladači 250 EUR/mesiac vonkajšie parkovacie státie
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.