Kancelárie

Ponúkame na prenájom klimatizovaný priestor so štyrmi miestnosťami a balkónom situovaný na 3. poschodí moderne zrekonštruovaného Paláca Motešických, ktorého história siaha až do roku 1590. Prestížna lokalita na ulici Gorkého priamo v centre Starého Mesta, v blízkosti nábrežia Dunaja, Hviezdoslavovho námestia a historickej budovy Slovenského národného divadla so všetkou občianskou vybavenosťou na dosah ruky, rovnako ako zastávok MHD či napojenia na hlavné cestné ťahy.

Dispozícia priestoru pozostáva z priestrannej chodby so šatníkom, dvoch kúpeľní, 4 miestnosťami, kuchyňou so spotrebičmi vrátane umývačky riadu a vlastného pavlačového balkóna.

Do štandardného vybavenia priestoru patria laminátové podlahy, drevené okná a klimatizácia Toshiba. Budova má vlastnú 24/7 recepciu a príjemný vnútroblok plný zelene s relaxačnou záhradou. Vstup do domu na elektronický kartový systém, kamerovým systémom a strážnou službou zabezpečuje svojim nájomníkom dokonalú bezpečnosť.

Interiér 188 m2, pavlač 4 m2.

Mesačný nájom 2800 EUR + 300 EUR za energie a služby (+DPH).
K priestoru je možné prenajať parkovacie miesto v suteréne domu za 200 EUR/mesiac (+DPH).

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35056
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Poplatky za služby
    300 EUR mesačne
  • Plocha k dispozícii
    188 m²
  • Parkovanie
    možnosť prenajať garážové státie 200 EUR/ mes.
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie kancelárske priestory v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.