Obchodné priestory

Nebytové priestory na prízemí polyfunkčnej budovy Schön v centre Starého Mesta sa vyznačujú svojou nadštandardnou a kompaktnou dispozíciou, charakteristickou pre tvorbu Fridricha Weinwurma. Zachované sú pôvodné vysoké stropy dosahujúce výšku 3,5 metra. Priestor je súčasťou architektonicky významnej polyfunkčnej budovy Schön na Obchodnej ulici, na ktorej sa minulý rok ukončila rozsihla rekonštrukcia s cieľom zachovať pôvodnú funkcionalistickú architektúru z prvej polovice 20. storočia.

Obchodný priestor tvorí open space, ktorý má vďaka priamemu vstupu z frekventovanej Obchodnej ulice široké možnosti využitia. Štandard priestoru zahŕňa vzduchotechniku pre výmenu vzduchu, chladenie a kúrenie, zvukotesné izolačné hliníkové okná s trojsklom, ktoré zabezpečujú maximálne odhlučnenie.

Kompletná rekonštrukcia budovy zahŕňala výmenu strechy, nové rozvody inžinierskych sietí, povrchové úpravy stien, vonkajších častí budovy, ako i renováciu vstupnej časti vrátane nového výťahu a autovýťahu. Sedempodlažný objekt si zachováva i pôvodnú polyfunkčnosť s obchodnými priestormi na prízemí.

Kľúčová bratislavská ulica Obchodná je jedna z najdynamickejších ulíc Starého Mesta už od 18. storočia. Po celej svojej dĺžke je tvorená budovami najmä s obchodnými priestormi, službami, kaviarňami a reštauráciami, čím predstavuje centrum bratislavského diania. Priamo na ulici zastavuje MHD, k vstupu do historického centra s Michalskou bránou sa dostanete do 1 minúty pešej chôdze.

Celková plocha priestoru je 222 m2.

Cena nájmu 15 EUR/m2 + energie a služby + DPH

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34355
  • Mesačný nájom
    15 € / m²
  • Plocha k dispozícii
    222 m²
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie obchodné priestory v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.