Obchodné priestory

Jedinečný obchodný priestor o rozlohe 40 m2 ponúka kompletne zrekonštruovaná plocha na prízemí tehlového domu situovaného na Rajskej ulici v srdci Starého Mesta. V pešej dostupnosti sa nachádza zóna historického centra, rovnako ako aj do nákupné centrum Eurovea. V bezprostrednej blízkosti tiež nájdete supermarkety, zástavky MHD, reštaurácie i obľúbenú Medickú záhradu.

Priestor je vhodný pre kanceláriu, úrad, výdajňu e-shopu, klientské centrum alebo ako v súčasnosti vo veľkej miere preferovaný produktívnejší home office vhodný aj na stretnutia s klientmi. Dispozíciu priestoru tvorí priestranná pracovňa s dvoma veľkými starožitnými pracovnými stolmi a zasadacím stolom pre 6 ľudí, zariadená kuchynka (vrátane kávovaru) a toaleta s umývadlom.

Štandard priestoru tvoria hliníkové výklady so žalúziami, podlahové zásuvky, Smart klimatizácia Samsung Flagship (s funkciou virus doctor, ktorá ničí vírusy a baktérie), alarm, kamerový systém, dotykové vypínače, internet. Vybavenie tvorí starožitný nábytok, doplnky značky KARE design, LCD TV, multifunkčná laserová wifi tlačiareň, starožitné krištáľové lustre. Priestory je možné prenajať aj so zariadením.

Možnosť prenájmu parkovacieho miesta priamo pri priestore, rovnako ako bezproblémové platené klientske parkovanie.
Mesačný prenájom 1.120 EUR + 160 EUR energie a služby + 19 EUR internet

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37521
  • Mesačný nájom
    28 € / m²
  • Poplatky za služby
    160 EUR mesačne
  • Plocha k dispozícii
    40 m²
  • Parkovanie
    vonkajšie parkovacie miesto
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie obchodné priestory v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.